impressie-9

De appartementen

Op een van de mooiste locaties overnachten!

Onze huisjes worden begrensd door duinen, bos, polder. Recht tegenover Het Woud begint een prachtig bos- en duingebied van vijf kilometer breed, dat een natuurreservaat is en uitsluitend toegankelijk voor wandelaars en fietsers.

Onze landelijke appartementen zijn voor twee personen ingericht, de slaapkamer op de bovenverdieping kijkt door de open vide uit op de woonkamer die modern en gezellig is. De badkamer is op de benedenverdieping, voorzien van wastafel, massagedouche en toilet.

De keuken is voorzien van alle gemakken van deze tijd, o.a. een magnetron/oven, koelkast met vriesvak en een afwasmachine. De open keuken grenst aan de woonkamer, met openslaande deuren naar uw privéterras waar u in alle privacy van de omgeving en de zon kunt genieten.

Voor uw auto hebben we voldoende parkeergelegenheid.

De prijs van de appartementen is inclusief beddengoed, handdoeken, toeristen belasting, gas, water en licht.

Reserveren

Bekijk hier de beschikbaarheid

U kunt uiteraard in ons restaurant lunchen en/of dineren. Wij serveren u heerlijke gerechten en prachtige wijnen in maritieme ambiance. Houd u er wel rekening mee dat het nodig kan zijn om te reserveren.

Onze omgeving leent zich prachtig om lekker te wandelen met uw hond, of om duin- en strandritten te maken met uw paard. Deze mogelijkheid is er, graag wel in overleg.