Voorgerechten

Graved Lax
radijs, zoetzure pompoen, kerrie krokant
€13.50
Portobello (v)
geitenkaas, walnoot, tomaat en honing
€13.50
Bisque d’Homard
met rivierkreeft en gamba
€12.50
Proeverij
een variatie van kleine voorgerechten (twee personen €30)
€16.00
Carpaccio
dun gesneden runderbiefstuk met salade, pesto, pijnboompitjes, parmezaan
€14.00
Soep van het seizoen
€7.00

Hoofdgerechten

Salade geitenkaas (v)
met Egmondse geitenkaas, tomaat, walnoot en honing
€19.50
Vegetarisch (v)
maandelijks wisselend gerecht van seizoensgroenten
€21.50
Vis van de dag
wekelijks wisselende vis met bijpassend garnituur
Vissalade
met gerookte forel, zalm & rivierkreeftjes
€19.50
Parelhoen 'onze klassieker'
op ouderwetse wijze, zacht gesudderd in eigen jus met appel en cranberry
€24.50
Eendenborst
bospeen, truffel, uiencompote, bimi met hazelnoot en pomme jus
€25.00
Tournedos
180 gram ossenhaas naar keuze gebakken. Met gebakken champignons en ui
€27.00

Desserts

Chocolade moelleux
met roodfruit ijs
€8.50
Chefsdessert
het dessert van ons drie gangenmenu
€8.50
Kaas
kaasspecialiteiten van Kaashuis Tromp
€10.00
Baileys mousse
baileys mousse met ganache van espresso martini en vanille ijs
€8.50
Advocaat
met roomijs
€8.50
Sorbet
sorbet ijs met vers fruit en slagroom
€8.50

Bekijk hier ons:
Wildmenu van de chef (€45,-)
Alle gerechten uit ons menu zijn ook los te bestellen.