Voorgerechten

Tataki van zwaardvis
five spices - furikaki - wortel
€14.50
Tartaar van tomaat (v)
basilicum - ricotta - kwartel ei
€14.00
Huisgerookte eendenborst
balsamico - roodlof - sinaasappel
€14.50
Carpaccio
dun gesneden runderbiefstuk met salade, pesto, pijnboompitjes, parmezaan
€14.00
Soep van het seizoen
€8.50

Hoofdgerechten

Salade burrata (v)
gegrilde groenten
€19.50
Flan van pompoen (v)
courgette - ras el hanout - couscous
€22.50
Vis van de dag
wekelijks wisselende vis met bijpassend garnituur
Vissalade
met gerookte forel, zalm & rivierkreeftjes
€19.50
Parelhoen 'onze klassieker'
op ouderwetse wijze, zacht gesudderd in eigen jus met appel en cranberry
€26.00
Kalfslende
zwezerik - knolselderij - laurier
€26.50

Desserts

Chocolade moelleux
met roodfruit ijs
€8.50
Chefsdessert
€8.50
Kaas
kaasspecialiteiten van Kaashuis Tromp
€10.00
Hazelnoot pannacotta
caramel - vanille - zeezout
€8.50
Sorbet
sorbet ijs met vers fruit en slagroom
€8.50
Lekkernijen
variatie van zoetigheden
€7.50

Bekijk hier ons:
menu van de chef (€45,-)
Alle gerechten uit ons menu zijn ook los te bestellen.