Lunchen en/of dineren in onze Gasterij, slapen in onze Slaperij! Naar de site van de Slaperij. »


Bekijk snel onze vacatures »
In onze sfeervolle gasterij kunt u heerlijk dineren… en er is van álles te zien! »


U vindt Gasterij t Woud langs de Herenweg tussen Bergen en Egmond. Reserveren kan telefonisch of via internet. »Medewerker bediening (24-32 uur)

Start: oktober 2018 (anders in overleg)

Bedrijfsinformatie

Aan de rand van het duin, op de weg tussen Bergen en Egmond bevindt zich ons unieke cafe restaurant Gasterij 't Woud. Binnen in de gasterij is de sfeer huiselijk en warm, met in het interieur veel maritieme accessoires van oude scheepswrakken en strandvondsten.

Gasterij 't Woud bestaat alweer bijna 60 jaar en we gaan goed! Daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe talentvolle, gemotiveerde medewerkers. In onze gasterij kunnen onze gasten het hele jaar door heerlijk dineren. Het grootste gedeelte van het jaar draaien wij 30 tot 50 couverts per avond.

In de maanden oktober t/m januari staan wij regionaal bekend als een traditioneel 'wild' restaurant (met prachtige wildgerechten zoals; fazant, hazenrug, duif, konijn, hert en wildzwijn). Uiteraard hebben wij ook heerlijke vis en vegetarische gerechten op de kaart staan. Onze gasten komen voor de kwaliteit van het eten, de zorgvuldig gekozen wijnen en een prettige 'huiskamersfeer'.

Taken en verantwoordelijkheden

Functie eisen

Wij bieden


Last but not least, naast collega's zijn we ook vrienden van elkaar.

Herken jij jezelf hierin? Stuur dan je CV en motivatie naar info@het-woud.nl