Bekijk snel onze vacatures »








In onze sfeervolle gasterij kunt u heerlijk dineren… en er is van álles te zien! »






U vindt Gasterij t Woud langs de Herenweg tussen Bergen en Egmond. Reserveren kan telefonisch of via internet. »



Menu kaart


De keuken is geopend vanaf 12.00 uur

Maandmenu (40,00 euro p.p)

Amuse

***

Salade gerookte gans
of
Duivenborst
of
Wildragout

***

Eventueel extra gang: Wildbouillon

***
Hert met rodekool
of
Fazant met zuurkool
of
Roodpoot patrijs

***
Hollands kaasplateau
of
Koffie met lekkernijen.


Lunchgerechten


Tomaten soep
Met een druppeltje olijfolie 6,00
Soep van het seizoen
vanaf 6,50

Proeverij
een variatie van kleine, warme en koude voorgerechten 13,50
Twee personen 25,00
Gerookte forel op landbrood
met fijne rauwkost salade en frisse dressing 7,50
Noordzee salade
gerookte zalm, forel en garnalenkroketje 15,50
Quiche
van seizoensgroenten, geserveerd met salade 8,00
Salade 't Woud
langzaam gegaarde parelhoen, croutons en Parmezaan 14,50
Carpaccio
geserveerd op landbrood met pesto en Parmezaan 9,00
Huisgemaakte hamburger
gebakken ui, tomaat, komkommer en saus 9,50
Tosti
ham en kaas 4,00
Broodje kroket
twee "Amsterdamse kroketten" op landbrood 7,00
Uitsmijter
rijkelijk belegd met ham en kaas 8,00

Voor bij de borrel

Landbrood
met gezouten boter en kruidenboter vanaf 2 personen 4,50
Amsterdamse bitterballen
met Amsterdams zuur 8 st. 6,00
Kaas
met vijgenjam en notenbrood 12,00
Warme kaasstengels
met chili saus 8 st. 7,00
Noordzee garnalenkroketjes
met limoen mayonaise 8,00

In onze keuken worden producten gebruikt die allergenen bevatten.


Voorgerechten


Proeverij
een variatie van kleine, warme en koude voorgerechten 13,50
Twee personen 25,00
Caprese
mozzarella, tomaat, truffel en basilicum 14,50
Bonbons van oude kaas
met appel en pijnboompitten 14,50
Hollandse garnalen
als cocktail geserveerd met cocktailsaus, garnalenkroketje, gefrituurde peterselie en citroen 16,00
Carpaccio
dun gesneden runderbiefstuk met salade, pesto, pijnboompitjes, parmezaan en zongedroogde tomaat 14,50
Eendenlever
gebakken eendenlever geserveerd met tarte tatin, saus van rode port en geroosterd brioche brood 18,75
Soep van het seizoen
vanaf 6,50

Hoofdgerechten


Vis van de dag
dagprijs
Noordzeesalade
gerookte zalm, forel en een garnalenkroketje 15,50
Risotto met truffel en paddestoelen
18,00
Parelhoen
op ouderwetse wijze, zacht gesudderd in eigen jus met appel en cranberry 21,75
Kalfs rib-eye
op lage temperatuur gegaard. 24,75
Tournedos
180 gram ossenhaas naar keuze gebakken. Lekker met gebakken champignons en jus 24,75

Iedere donderdag serveren wij de parelhoen voor een speciale prijs 18,50 reserveren is gewenst.


Desserts



Kaas
met vijgenjam en notenbrood 12,00
Bavaroise
vruchten bavaroise met sorbetijs 7,50
Yoghurtijs
met perziksabayon 8,50
Parfait
van witte chocolade en hazelnoot 8,00
Koffie met lekkernijen 7,50

Trek in een glas wijn bij het dessert, dat kan.
Wij serveren bij ieder dessert een bijpassende wijn 5,00 per glas